18. september 2020
Husk at drikke godt under hele turen, lød opfordringen igen og igen til de godt 2800 deltagere i motionsløbet Esrum Sø Rundt. Foto: Kenn Thomsen
Husk at drikke godt under hele turen, lød opfordringen igen og igen til de godt 2800 deltagere i motionsløbet Esrum Sø Rundt. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tal og anekdoter: Bag om årets Esrum Sø Rundt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tal og anekdoter: Bag om årets Esrum Sø Rundt
Fredensborg - 01. september 2019 kl. 13:29
Af Steffen Slot
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Esrum Sø Rundt er tilfredse med årets løb, hvor prins Christian meldte sin ankomst en time før løbstart.

arrow Læs også: Billeder og video af årets overraskelse: Fantastisk motionsløb med ung royal gæst

Fredensborg Atletik Klub melder om et succesfuldt motionsløb, hvor varmen satte sit præg på løberne og fik et par hundrede løbere til at afmelde Kongeetapen for »blot« at løbe 10 kilometer.

Alligevel ligger deltagerne på den 27 kilometer lange rute hele syv procent over deltagerantallet i 2018. Det samlede deltagerantal på Kongeetapen, 10 kilometerruten og de korte, børnevenlige etaper endte på godt 2800 deltagere - med to deltagere i forskel mellem 2018 og 2019.

- Vi er meget glade og tilfredse med, at vi holder deltagerantallet. Hvert år inviterer vi kongefamilien, men det er første gang, at de deltager. En time før starten på fem kilometer-etapen kom PET ned til os og bad om et løbsnummer til prins Christian. Det var meget uofficielt, og det var først lige op til løbsstart, at vi fik lov til at annoncere, at han løb med, fortæller Helge Frøsig, der er løbsansvarlig i Fredensborg Atletik Klub.

Han kan også nævne et andet pudsigt tal. I 2018 var der 717 deltagere på 10 kilometer-ruten og akkurat samme antal løb 10 kilometer i søndags.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?