19. marts 2019
SuperBrugsen havde lavet skitser til en udvidelse af den populære brugs, der i flere år har haft landets højeste omsætning for en SuperBrugsen. Nu er planerne gået i stå. Udvidelsen var planlagt ud mod rundkørslen.
SuperBrugsen havde lavet skitser til en udvidelse af den populære brugs, der i flere år har haft landets højeste omsætning for en SuperBrugsen. Nu er planerne gået i stå. Udvidelsen var planlagt ud mod rundkørslen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: SuperBrugs-udvidelse er gået i stå

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SuperBrugs-udvidelse er gået i stå
Fredensborg - 06. juli 2018 kl. 06:12
Af Steffen Slot
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Politikerne må slet ikke give SuperBrugsen lov til at udvide med 1400 kvadratmeter. Med mindre at Fredensborg kommer i fingerplanen. Det skriver Frederiksborg Amts Avis

arrow Læs også: Brugsen vil være større og flottere

Brugsuddeler Bo Kristensen ærgrer sig:

- Det er noget med en revision af fingerplanen, lyder det halvt prustende, halvt opgivende fra brugsuddeler Bo Kristensen, der ærgrer sig over det planmæssige, der kom ind som en forhindring sent i forløbet.

- Vi skulle være gået i gang til september, og vi havde opbakning fra et flertal i byrådet og embedsmændene i kommunen, men nu er der slet ikke noget, som de kan gøre. Det er Erhvervsstyrelsen, der afgør sagen, uddyber Bo Kristensen.

SuprBrugsen i Fredensborg har planer om at udvide butiksarealet fra 3.000 kvadratmeter til 4.397 kvadratmeter. En del af pladsen skal bruges på delikatesseafdelinger med plads til frisk fisk og ost, og brugsuddeleren har også planer om at investere i CO's-besparende køle- og frysediske.

De planer er nu gået i stå, fordi Fredensborg by ikke er en del af Fingerplanen.

- I den nye revision af fingerplanen har vi bedt om, at Fredensborg by bliver sidestillet med de tre andre bysamfund - altså Nivå, Humlebæk og Kokkedal. De tre byer er kystzone, og der kan vi selv udlægge til bydelscentre med op til 4400 kvadratmeter, men det kan vi ikke i Fredensborg. Så vi har et problem. Selvom vi gerne ville give SuperBrugsen lov til at udvide, kan vi ikke, med mindre at Fredensborg kommer med i Fingerplanen eller at vi får en dispensation fra Erhvervsstyrelsen, forklarer Thomas Barfoed, direktør i Fredensborg Kommune.

arrow To boliger fjernet fra projekt
08. december 2016 kl. 16:02 Opdateret: kl. 06:41

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede