23. januar 2021
Lempes restriktionerne er der koncert med Søren Kristiansen Trio på Nødebo Kro den 24. januar. Pressefoto
Lempes restriktionerne er der koncert med Søren Kristiansen Trio på Nødebo Kro den 24. januar. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Søren Kristiansen stiller op med egen jazztrio

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Søren Kristiansen stiller op med egen jazztrio

Hæves restriktionerne igen er der koncert på Nødebo Kro den 24. januar

Fredensborg - 11. januar 2021 kl. 15:59

Sidst, Søren Kristiansen spillede på Nødebo Kro, var det som medlem af Danish Jazz Quartet i december 2017. Men søndag 24. januar kl. 16 står pianisten på programmet igen med sin egen trio med Thomas Ovesen på bas og Alex Riel på trommer.

I forhåbning om at de særlige restriktioner fra 9. december ophører efter 17. januar, holder Forsamlingshuset Nødebo Kro nemlig indtil videre fast i de aftalte foredrag og koncerter.

Samtidig understreger de, at man roligt kan købe billetter til arrangementerne. Hvis de ikke kan gennemføres som planlagt, vil billetterne enten gælde til en ny dato med samme program eller blive refunderet.

Søren Kristiansen er fra før den tid, hvor jazzmusikere var noget, man producerede på en uddannelsesinstitution. I stedet har han stået i mesterlære på jazzklubberne hos dem, som kom før ham. I de senere år har Søren Kristiansen udgivet en stribe flot anmeldte plader i eget navn.

Thomas Ovesen er en af Niels-Henning Ørsted Pedersens disciple, og han fører i høj grad fører traditionen videre. Han har bl.a. spillet med Kristian Jørgensen og i DR's Big Band.

Damefrisør på trommer

Alex Riel blev egentlig uddannet som damefrisør, men endte som trommeslager. Alex Riel blev hentet ind som husmusiker i Jazzhus Montmartre i Store Regnegade, hvor han med især NHØP og Bo Stief i rytmegruppen lærte håndværket ved at bakke de tilrejsende, ikke mindst amerikanske, musikere op.
/ jesl

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?