23. maj 2019
41940_186_177_0010
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se videoen: Larmer det for meget fra klatreparken?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se videoen: Larmer det for meget fra klatreparken?
Fredensborg - 09. februar 2019 kl. 06:18
Af Christoffer Schyth Kjær
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

(Se videoen nederst i artiklen)

Man kan se ned i soveværelserne i nogle af nabohusene, og det larmer fra Nivå Klatrepark ved Nivå Camping på Sølyst Allé 14.

arrow Læs også: Ny drejning i sag om udskældt klatrepark

Sådan lyder kritikken fra Torben Hansen, der er formand for Interesseforeningen for Svanevej og Ternevej og nabo til parken. Han mener, at det er et skridt i den rigtige retning, at Plan, Miljø- og Klimaudvalget tirsdag aften valgte at afvise, at Til-Tops skal have lov til at ændre vilkårene for parken.

- Det er fint, at politikerne i udvalget har taget vores parti i sagen, siger Torben Hansen.

- Sammen med Grundejerforeningen Skovparken er vi gået i fælles front mod det her. Vi, der bor omkring parken, bor i Nivås dyreste område, og der er støj fra parken hele tiden. Det betyder faldende prissætning for de omkringliggende ejendomme. Vi er villige til at gå langt i den her sag, siger Torben Hansen. Han forklarer, at man fra dele af klatreparken kan se ind i soveværelserne.

- Det har man da ikke lyst til, men det værste er støjen, som man kan høre hele tiden, lyder det fra ham. Han mener også, at der er gæster i parken uden for åbningstiden.

- Vi har dokumentation for, at kommunens dispensation ikke er overholdt for så vidt angår åbningstider. Gæster i trætoppene klokken 19.00 er ikke tilladt - lukketiden er klokken 18.00, siger Torben Hansen.

Modsat er manden bag Nivå Klatrepark, Finn Gjersøe, nedslået over udvalgets afgørelse.

- Jeg er enormt ked af, at ansøgningen er blevet afvist. Jeg mener, at det vil være attraktivt for Nivå, at andre end campingpladsens gæster kan bruge klatreparken. Det undrer mig, for ansøgningen var ellers udformet med smallere åbningstider end før og inddelt i forskellige punkter, så der var mulighed for at finde en mellemvej, siger han og forklarer, at parken er lille i forhold til Til-Tops' Havreholm- og Frederiksdal-parker.

- Den er lavet til familier - ikke polterabender og den slags, siger han og pointerer, at støjen derfor ikke burde være et problem.

- Det er jo glade børnehyl, man hører derfra. Og det passer slet ikke, at man kan se ind i folks soveværelser. Det er der alt meget for bevoksning til, siger Finn Gjersøe. Han mener, at der har været stor modstand fra dele af det omkringliggende område gennem hele sagen.

- De er bange for, at det bliver et tivoli, men det er det ikke. Det er bare en ny måde at opleve naturen på, siger han.

Sagen er ikke afsluttet endnu, da den af flere medlemmer af Plan-, Miljø- og Klimaudvalget er blevet begæret i Byrådet.

Video: Torben Hansen:
arrow Der er faldet afgørelse i sag om klatrepark, men...
09. februar 2019 kl. 06:03 Opdateret: kl. 15:29

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede