23. marts 2019
John Macko fik i 2015 prisen som årets ildsjæl for sit arbejde med at lave Lytteposten til blinde og svagtseende. I år er der seks nominerede til prisen.
John Macko fik i 2015 prisen som årets ildsjæl for sit arbejde med at lave Lytteposten til blinde og svagtseende. I år er der seks nominerede til prisen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se kandidatlisten: Seks ildsjæle, der kan vinde pris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se kandidatlisten: Seks ildsjæle, der kan vinde pris
Fredensborg - 25. september 2018 kl. 20:43
Af Steffen Slot
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Seks personer er nomineret til årets ildsjælspris, der uddeles på Humlebæk Bibliotek. I de seneste år har der været en voksende interesse for fejringen af Frivillig Fredag i Fredensborg Kommune, og derfor er arrangementet i år flyttet fra Frivilligcentret i Humlebæk til Humlebæk Bibliotek.

Fredag den 28. september klokken 16.00 åbner dørene til en festlig eftermiddag med panelsamtale, musikalske indslag og lækker forplejning. Borgmester Thomas Lykke Pedersen uddeler årets ildsjælspris på 5.000 kroner.

I år har der været særlig stor opmærksomhed omkring prisen, og der er således et meget stærkt felt bestående af seks spændende nomineringer til prisen. Modtageren hædres fredag eftermiddag.

1.: Julia El-Ali. Julia er en ung kvinde på 33 år som har tre børn, og bor i Egedalsvænge. Julia har gennem de sidste mange år fungeret som Bydelsmor under Kokkedal på Vej og har derudover været aktiv i flere andre projekter. Julie tager sig tid til at hjælpe andre og har hjulpet mange af områdets familier.

2.: Mergeltoftens cykelpiloter. Pleje- og dagcenteret, Mergeltoften har 11 cykelpiloter. En gang om ugen cykler de med både plejehjems beboer og daghjems brugere og brugere som bor i eget hjem.

3.: Soma Mayel. Soma er frivillig mentor i StudieVejen (et tilbud for unge der har brug for støtte til uddannelse) og har fra starten af været en fantastisk rollemodel for de unge som er kommet i tilbuddet. Soma har på kort tid formået at sætte aktiviteter i gang i StudieVejen, som har haft stor betydning for de unge.

4.: Suzan Daoud. Suzan er meget hjælpsom person, og ikke mindst én som er et forbillede med stort overskud og engagement. Hun er en meget aktiv borger og er blandt andet stifter og formand for Fredensborg Multikulturel Kvindeforeningen, hvor lokale kvinder mødes på tværs af etniske og kulturelle skel. Suzan er med sit liv og engagement en inspiration for mange.

5.: Bente Hendriksen. Bente har igennem flere år gjort et stort arbejde som kerne-frivillig i Madkassen Humlebæk. Hun engagerer sig i mennesker og skaber liv og atmosfære i Frivilligcenteret. Hun er altid hjælpsom og har altid en god bemærkning på læben. Hun har i flere år gjort et stort arbejde Madkassens bestyrelse bl.a. som kasserer.

6.: Berit Berensen og Kassia Westphal. Berith og Kassia har gennem flere år lagt enorme frivillige kræfter hos Madkassen i Nivå. Madkassen er en vigtig social indsats, der handler om at give til dem, der trænger.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede