11. december 2017
Denne meget eksklusive Audi kan gæsterne se i weekenden, hvor der er åbningsfest både lørdag og søndag - også for gæster, der bare vil kigge.Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

Denne meget eksklusive Audi kan gæsterne se i weekenden, hvor der er åbningsfest både lørdag og søndag - også for gæster, der bare vil kigge.Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Spaceship Audi er landet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Spaceship Audi er landet
Fredensborg - 20. maj 2017 kl. 00:13
Af Steffen Slot
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Selv hvis pengepungen ikke rækker til en ny eller brugt Audi, er man velkommen i Audi Hørsholms nye bilhus. Lørdag den 20. og søndag den 21. maj fra klokken 11.00 til 16.00 er der officiel åbningsfest i det nye bilhus, hvor man kan se de allernyeste Audi'er i en helt særlig arkitektur.

arrow Læs også: Første byggesten lagt til Audis nye bilhus

Det er næsten som om, at et Spaceship Audi er landet et par hundrede meter nord for Hørsholms kommunegrænse.

- Vi har skabt et univers, der når hele paletten rundt - det, der hedder Audi Premium, og her kan vi virkelig forkæle vores kunder. Audihuset kan nu også tilbyde en stor brugtvognsforretning og alt inden for erhvervsløsninger og leasing. fortæller filialchef Thomas Wargo og forklarer, at det er helt bevidst, at arkitekterne har åbnet salgsarealet ind mod værkstedet.

Udsigten er næsten futuristisk, som et rumskib, der er landet - ikke med starfighters, men med Audi'er, der er kørt op på lift - nogle hævet over jorden, andre blot tilkoblet en computer, fordi it styrer så meget i en moderne bil.

- Der har jo altid været en interesse for det, der sker på værkstedet. Er vi nu også i gang med at reparere bilen? Nu er der en gennemskuelighed, og vi viser, at vi behandler bilerne ordentligt, når vi har dem, siger han.

Det nyopførte bilhus er en del af Audis eksklusivstrategi, og koncernen har kun to andre bilhuse i Danmark, der kan leve op til den høje kvalitet: Et i Gladsaxe og et i Fredericia. Byggeriet af det nye bilhus er udtryk for, at det går godt for Audi i Danmark, og Semler Gruppen, der er dansk importør, har opført det nye bilhus med navnet Audi Hørsholm - men et par meter nord for Hørsholms kommunegrænse.

n Der er stor åbningsweekend lørdag den 20. maj og søndag den 21. maj fra klokken 11.00-16.00.

n Adressen er Kokkedal Industripark 6.

n Gæsterne vil kunne komme helt tæt på en Audi R8 V10 plus »selection 24h«, der er en hyldest til Audi R8 LMS sportsvognens mange sejre i international motorsport.

n I bilhuset holder også den legendariske rallybil Audi 80 GLE fra 1979, som blandt andet kører Rallye Monte Carlo Historique.

arrow Audi bygger nyt bilhus i Kokkedal
19. december 2014 kl. 13:43 Opdateret: kl. 21:13
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk