25. september 2020
Lauritz på 15 år passede tombolaen sammen med kammeraten Oskar på 14 år. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Lauritz på 15 år passede tombolaen sammen med kammeraten Oskar på 14 år. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Sommerfest med højt humør i ustadigt vejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Sommerfest med højt humør i ustadigt vejr
Fredensborg - 10. august 2019 kl. 14:55
Af Steffen Slot

Hvis man skal afgøre, hvad der er mest populært - skydeteltet eller det nye initiativ med fællessang - ja, så er der kun et svar: Skydeteltet. Men det kan ændre sig, da en ny tradition nu er opstået til Karlebo Sommerfest, hvor byrådspolitikerne Lars Søndergaard (V) og Per Frost Henriksen har taget initiativ til fællessang.

30-40 sangglade mennesker, måske knap 50, var med til at synge i sommerfestens store telt lørdag klokken 12.45, og omtrent halvdelen var medlemmer af de politiske partier. Her er potentiale til noget større - og det er da også svært at konkurrere med traditioner, som byen har haft siden 1933.

Henrik Hyllested var med til at passe skydeteltet for Karlebo Idræts Forening, og han kunne fortælle, at der havde været rigtig travlt i teltet helt frem til klokken 00.30 natten til lørdag.

- Skydeteltet var der også, da jeg var barn i midten af 1960'erne, og det har sikkert også stået har tidligere, sagde han og var ved 12.30-tiden ikke bekymret for vejret, om end det springende punkter er sidst på eftermiddagen lørdag, hvor folk skal til at afgøre, om de vil spise på festpladsen eller hjemme.

Programmet for lørdagen efter publicering af denne artikel er Frederik Liberti, der spiller klokken 16.00 - derefter Casper T klokken 19.00 og Thomas Helmig Jam fra klokken 21.00.

Har debatten om sexisme taget overhånd?