16. juli 2020
Et åbent vindue varslede, at der måske ville ske noget. Pludselig, imens der blev sunget Papirklip for Dronningen, viste hun sig i døren, der blev åbnet.  Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

Et åbent vindue varslede, at der måske ville ske noget. Pludselig, imens der blev sunget Papirklip for Dronningen, viste hun sig i døren, der blev åbnet. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Dronningen vinkede til folket foran sit slot

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Dronningen vinkede til folket foran sit slot
Fredensborg - 16. april 2020 kl. 13:09
Af Steffen Slot
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Flere hundrede mennesker fik et glimt af en vinkende og smilende Dronning Margrethe, da hun trådte frem i døren til Fredensborg Slot.

Det skete imens store dele af Danmark sang »Papirsklip« for dronningen, men på den store ydre slotsplads i Fredensborg blev sangen afbrudt af hurra-råb, da dronningen viste sig.

arrow Læs også: Dronningen fik sin bænk i asketræ

Fejringen var improviseret, ikke koordineret. Folk havde lagt vejen forbi i nysgerrighed og forventning om, at der kunne ske noget under vagtskiftet.

De mange hundrede mennesker gjorde sig umage for at holde en god afstand til hinanden, og mange var fra samme familie. De havde flag med, enkelte havde særlige festlige hatte, og politibetjente gik rundt mellem de fremmødte for at sikre, at der blev holdt afstand.

Dronningen kom frem i døren under afslutningen af vagtskiftet, der begyndte klokken 12.00 - i sig selv et festligt syn med de gallaklædte gardere.

Se her billederne fra en helt særlig, festlig, men også meget afdæmpet fejring af Dronningens 80 års fødselsdag foran Fredensborg Slot.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?