22. september 2019
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Roklub døbte båd, som medlemmer har istandsat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Roklub døbte båd, som medlemmer har istandsat
Fredensborg - 25. marts 2019 kl. 18:31
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fredensborg Roklub summede af aktivitet til standerhejsningen lørdags den 23. marts, hvor cirka 80 roere var i gang med at klargøre alt til sæsonens start, både inde og ude.

Selve standerhejsningen med flag og et glas boblevand fandt traditionen tro sted på pladsen foran klubhuset, Sørupvej 6. Formanden Peter Frederiksen holdt en lille tale, hvorefter en af de garvede roere Svend Aage navngav en ny 2'er båd, som var blevet foræret af Roskilde Roklub, som ikke havde den energi, der skulle til for at bringe den ældre båd i rodygtig stand. Det har man i Fredensborg Roklub dygtige folk til, og roerne glædede sig over at kunne byde velkommen til »Horsevang«, som båden blev døbt, beretter roklubben i en pressemeddelelse.

Fredensborg roklub er en levende klub med mange aktive roere i alle aldre og på forskellige niveauer, og i rigtig mange år har der været en hel del roere med rigtig stor ekspertise indenfor rosporten. Alene i den forgangne vintersæson kan klubben brøste sig af et par europamestre i indendørs roning. Mesterskaberne blev afholdt i Gladsaxehallen i januar måned med deltagelse af 700 deltagere fra 27 lande og der blev dystet i to discipliner, klassisk og sprint. Fredensborg fik tre guld i tre starter. Merete Boldt fik to guldmedaljer: 1 for 2000 meter klassisk og 1 for 1000 meter sprint, mens Sanne Poulin fik 1 guldmedalje for 1000 meter sprint.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede