19. juli 2019
Den 25-årige brændte efterfølgende sit tøj, gavekortene og smed den falske pistol i en sø. Pengene har han brugt. Foto: Allan Nørregaard
Den 25-årige brændte efterfølgende sit tøj, gavekortene og smed den falske pistol i en sø. Pengene har han brugt. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Røveri i 7-Eleven på station: Nu modtager 25-årig sin straf

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Røveri i 7-Eleven på station: Nu modtager 25-årig sin straf
Fredensborg - 11. marts 2019 kl. 15:53
Af Christoffer Schyth Kjær
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En kvindelig ekspedient fik sig en ubehagelig oplevelse den 9. februar, da hun var på arbejde i 7-Eleven på Kokkedal Station. Ved 18.45-tiden trådte en mand ind, der var iklædt sort tøj, en hue med et skelet på, og i hånden havde han en pistol af mærket Desert Eagle.

Han pegede den direkte mod ekspedienten og sagde, at hun skulle udlevere alle pengene i kassen, som hun gjorde med det samme. Pengene stak manden i en taske, inden han forsvandt derfra.

Mandag klokken 08.39 blev en mand anholdt på sin adresse i Humlebæk, og hen på eftermiddagen blev han fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Helsingør.

Der erkendte han sig skyldig og forklarede sig, inden han af dommer Ida-Louise Apostoli blev idømt et år og to måneders fængsel. Afgørende for at straffen ikke blev længere var, at pistolen var en soft gun, der ikke kunne dræbe.

arrow Læs også: Røver truede sig til kontanter og cigaretter med pistol

Den 25-årige mand erkendte sig med det samme skyldig i tiltalen, da anklager Cecilie Skou læste den op, og han var endda hurtig til at påpege, at der manglede et nul, da der stod, at han var sluppet fra butikken med 300 kroner.

- Det passer ikke. Der var i hvert fald 3000 kroner, forklarede han. Udover pengene tog han også omkring 15 cigaretpakker og nogle gavekort med sig fra røveriet.

Manden svarede på alle anklagerens spørgsmål og kortlagde sin rute både til og fra 7-Eleven.

- Jeg tog toget til Kokkedal Station og stillede min cykel ude foran. Inde i butikken rettede jeg pistolen mod hendes hoved og sagde, at hun skulle give mig pengene. Efter det tog jeg cyklen til Holmegårdscentret, og derfra tog jeg bussen til Nivå Station, hvor jeg så tog toget hjem til Humlebæk, forklarede den tiltalte.

Da den tiltalte var på prøveløsladelse, havde han en reststraf tilbage. Den blev inkluderet i straffen på et år og to måneder. Derudover skal manden betale sagens omkostninger.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede