21. januar 2021
Claus Campeotto blev rektor på NGG efter Jan Thrane, der stiftede privatskolen, som med tiden blev landets største målt på elever i grundskolen, gymnasium og HF. Foto: Allan Nørregaard
Claus Campeotto blev rektor på NGG efter Jan Thrane, der stiftede privatskolen, som med tiden blev landets største målt på elever i grundskolen, gymnasium og HF. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rektor stopper på Danmarks største privatskole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rektor stopper på Danmarks største privatskole
Fredensborg - 26. november 2020 kl. 15:38
Af Joram G. Menzer og Steffen Slot

Nordsjællands Grundskole & Gymnasium og HF står uden rektor efter nytår. Claus Campeotto, der har været rektor på NGG siden januar 2015, er blevet ny rektor på Birkerød Gymnasium.

arrow Læs også: Gymnasium løfter sløret for ny rektor

Dermed bliver han rektor et par kommunegrænser længere mod syd - NGG ligger på kanten af Hørsholm og Fredensborg Kommuner.

- Jeg har arbejdet seks år som nabo til Birkerød Gymnasium, og jeg kender skolen rigtig godt og har en enorm respekt for stedet. Der er et miljø på Birkerød Gymnasium, som tiltaler mig, så jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang, siger Claus Campeotto.

Derudover påpeger den kommende rektor, at BG er »et veldrevet sted med en klar strategi«.

- Nu bliver det min opgave at lære stedet at kende, og så skal jeg finde ud af, hvordan jeg skal være med til at arbejde med at opfylde den strategi. Jeg er klar over, at det er store sko, jeg skal udfylde, men jeg har også et klart indtryk af, at Birkerød Gymnasium har et rigtig godt ledelsesteam, og jeg er derfor helt sikker på, at vi sammen kan løfte skolen, siger Claus Campeotto.

Claus Campeotto tiltræder rektorstillingen på BG den 1.januar 2021.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?