23. november 2017
Tankerne om en »Dronning Ingrids Bro« bygger på, at området foran slottet faktisk er en gammel kløft, der strækker sig fra Langedammen via Skipper Alle mod søen.  Projektet  er et af flere delprojekter, der er dyrere end de midler, som kommunen har afsat i budgetterne.
gallery icon

Se billedserie

Tankerne om en »Dronning Ingrids Bro« bygger på, at området foran slottet faktisk er en gammel kløft, der strækker sig fra Langedammen via Skipper Alle mod søen. Projektet er et af flere delprojekter, der er dyrere end de midler, som kommunen har afsat i budgetterne.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Projekt for slotsby mangler penge udefra

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Projekt for slotsby mangler penge udefra
Fredensborg - 21. marts 2017 kl. 04:31
Af Steffen Slot
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ambitionerne for byfornyelse i slotsbyen Fredensborg rækker til mere end de 25,7 millioner kroner, som Fredensborg Kommune foreløbig har afsat. Nu skal fondene spørges.

arrow Læs også: Se skitserne: Sådan vil arkitekter redde slotsbyen

- Vi skal ud og forsøge at finde fondsmidler til projektet. Indtil da går vi i gang med Kulturstrøget, som er lige til at gå til og et langt billigere projekt, siger Lars Simonsen og forklarer, at Kulturstrøget er en markering af flere sti rundt om Fredensborg Slot og i selve Fredensborg.

Der er tale om stier, der allerede eksisterer, men de skal forbedres og beskrives, så de understøtter fortællingen om Fredensborg som en by, der er rig på historie, arkitektur og ikke mindst et handelsliv, som byens turister gerne skal opdage og besøge.

Lars Simonsen ved godt, at Kulturstrøget kun er en lille del. Området ved Langedammen skal forskønnes, og hele anlægget mellem Fredensborg Slot og biografen skal nytænkes som en slags bro - uden parkeringspladser.

- Nu ser vi, hvad der sker til august. Der er to muligheder. Enten skal der flere penge til projektet. Ellers skal vi ind og skære i projektet, varsler Lars Simonsen og fortæller, at der kommer et borgermøde i maj måned om alle de aktuelle planer for og initiativer i Fredensborgs bymidte.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk