17. december 2017
Krogerup Højskole er tilsyneladende et yderst populært sted at holde både jule- og nytårskurser, og højskolens program er også fyldt godt op med kendte debattører.
Krogerup Højskole er tilsyneladende et yderst populært sted at holde både jule- og nytårskurser, og højskolens program er også fyldt godt op med kendte debattører.
Foto: Allan Nørregaard (Arkivfoto)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Populært at holde jul på Krogerup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Populært at holde jul på Krogerup
Opdateret 20. december 2012 kl. 13:33
Fredensborg - 20. december 2012 kl. 09:31
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Humlebæk: Julen er som bekendt traditionernes tid, og noget kunne tyde på, at det for mange er blevet en tradition at fejre jul eller nytår på højskole. I hvert fald har Krogerup Højskole fået et stort antal tilmeldinger til både jule- og nytårskurset.

Indtil videre er der 74 deltagere til højskolens nytårskursus og jule-kurset har været udsolgt et stykke tid med 85 kursister, der fik mulighed for at holde jul i Krogerups idylliske herregårds-atmosfære.

Tilmeldingerne til de to kurser er kommet langt hurtigere end tidligere år, endda selvom skolen ikke har gjort en aktiv indsats på annonceringsfronten.

- Populariteten kan eventuelt skyldes de mange interessante navne på kursusprogrammerne i år. Og så har mange måske haft en rigtig god oplevelse på kurserne tidligere og kommer derfor igen i år, for tilmeldingerne er kommet helt automatisk, udtaler højskolens forstander Rikke Forchhammer.

Til julekurset, der sætter fokus på "det gode liv," kan kursisterne blandt andet glæde sig til at møde den tidligere politiker og minister Niels Helveg Petersen, den kendte studievært Kurt Strand og Klaus Rothstein, der er vært på P1-programmet Skønlitteratur. Deltagerne på nytårskurset kan udover et brag af en fest se frem til foredrag med blandt andet forfatter og komponist Martin Hall, debattør Lone Kühlmann og antropolog Sarah Holst Kjær.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk