21. oktober 2021
Hver dag går børnene rundt i Humlebæk og omegn. Fødselsdagen fejres med åbent hus" i Skovbørnehavens lokaler i Humlebækcenteret fra kl. 15-17  Pressefoto.
Hver dag går børnene rundt i Humlebæk og omegn. Fødselsdagen fejres med åbent hus" i Skovbørnehavens lokaler i Humlebækcenteret fra kl. 15-17 Pressefoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Populær skovbørnehave i Humlebæk er blevet et år gammel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Populær skovbørnehave i Humlebæk er blevet et år gammel

Fredag er der åbent hus i Skovbørnehaven Livets lokaler i Humlebækcenteret

Fredensborg - 27. september 2021 kl. 19:30
Af Peter Mailand

De var ikke til at skyde igennem, kvinderne bag den private "Skovbørnehaven Livet", Nina Villars Farbmacher og Kira Krøis Ursem, da de, for et år siden, fik mulighed for at realisere deres vision om at skabe en privat skovbørnehave i Humlebæk-området.

Døren til Skovbørnehavens lokaler i Humlebæk Centret gik op for de heldige børn den første oktober sidste år.

Nu fylder "Skovbørnehaven Livet" ét år.

Et travlt år

Nina Villars Farbmacher og Kira Krøis Ursem kan se tilbage på et travlt år. De har afleveret de første børn til skolestart før sommerferien og fået et nyt hold ind. Lokalet ved siden af børnehaven er blevet indrettet til en småbørnsgruppe, så Skovbørnehaven nu kan indskrive børn ned til 1½ års alderen. Småbørnehaven startede 1. maj i år.

- Vi er så glade for hele forløbet. Vi har de bedste børn og det bedste personale. Det fungerer godt at komme ud i naturen hver dag. Både for de helt små og for gruppen af store børn, og de er gode sammen på tværs af aldersgrupper. Vi har glade børn, der oplever noget nyt hver dag, lyder det i en pressemeddelelse.

Fødselsdagen fejres med "Åbent Hus" den 1. oktober i Skovbørnehavens lokaler i Humlebæk Center 15 og 16 i tidsrummet fra kl. 15-17.

Alle er velkomne.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?