15. juni 2021
Uenighed om en parkeringsafgift førte til søndag formiddag til skubberi og ballade på parkeringspladsen foran Netto på Højengen i Kokkedal. Arkivfoto.
Uenighed om en parkeringsafgift førte til søndag formiddag til skubberi og ballade på parkeringspladsen foran Netto på Højengen i Kokkedal. Arkivfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Parkeringsvagt gik amok: Skubbede og slog kvinde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Parkeringsvagt gik amok: Skubbede og slog kvinde

Nordsjællands Politi efterlyser en parkeringsvagt, der søndag formiddag gik amok på parkeringspladsen foran Netto i Kokkedal

Fredensborg - 26. oktober 2020 kl. 11:57
Af Peter Mailand

Det var angiveligt uenighed om en parkeringsafgift, der søndag førte til at en parkeringsvagt gik amok foran Netto på Højengen i Kokkedal.

arrow Læs også: Uventet drejning: Kvinde anmeldt for at slå p-vagt flere gange

Episoden førte til, at en 45-årig kvinde fra Kokkedal meldte sagen til Nordsjællands Politi søndag klokken 13.41.

Ifølge kvinden fandt episoden sted kl. 11, hvor kvinden blev skubbet og slået på armen af en parkeringsvagt, der gik amok efter at han havde udskrevet en bøde.

I følge den 45-årige kvinde kom hun og p-vagten kom op at diskutere, hvor længe kvinden havde været væk fra sin bil i forbindelse med udstedelse af en parkeringsafgift.

Nordsjællands Politi efterlyser parkeringsvagten, der beskrives som en mand med mellemøstligt udseende, 20-25 år, 170-172 cm, almindelig af bygning med sort hår, der var kort i siderne og længere på toppen.

Han var iført sort jakke og sorte bukser med hvid stribe i siden.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?