22. maj 2019
Kommunens to lokalhistoriske foreninger fik kulturprisen sidste år.
Kommunens to lokalhistoriske foreninger fik kulturprisen sidste år.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: På udkig efter en kandidat til kulturprisen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

På udkig efter en kandidat til kulturprisen
Fredensborg - 09. august 2018 kl. 07:20
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fredensborg Kommunes Kulturudvalg åbner nu for forslag til, hvem der skal modtage årets kulturpris. Hvis man har et forslag til, hvem der skal modtage kulturprisen i 2018, skal man sende sin indstilling senest den 3. september.

Sidste år gik Kulturprisen til Fredensborg Kommunes to lokalhistoriske foreninger, Fredensborg-Humlebæk Lokalhistoriske Forening og Karlebo Lokalhistoriske Forening. Prisen blev overrakt af formand for Kulturudvalget Ulla Hardy-Hansen og borgmester Thomas Lykke Pedersen, og det var foreningernes daværende næstformænd, der tog imod.

Formand for Kulturudvalget, Ulla Hardy-Hansen, ser frem til at hædre indsatsen:

- De lokale kræfter er med til at skabe fundamentet for et rigt og alsidigt kulturliv i vores kommune. Med Kulturprisen får vi i Kulturudvalget mulighed for at hædre dem, der med deres tid, faglighed og engagement skaber det høje niveau og stærke engagement, vi har i kommunen på kulturområdet, udtaler hun.

Alle borgere og foreninger kan komme med forslag til, hvem der skal have årets kulturpris. Kulturprisen, der er på 5.000 kroner og kan gives til en person, en forening eller en gruppe med virke i Fredensborg Kommune.

Indstillingsskema og yderligere information findes på kommunens hjemmeside: www.fredensborg.dk/kulturprisen. Indstillinger skal være Center for Kultur, Fritid og Sundhed i hænde senest den 3. september klokken 12 og sendes til kulturkonsulent Marie Louise Wittenkamp på mail: mlwi@fredensborg.dk.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede