18. oktober 2021
De sidste to weekender op til jul vil der være ponyridning på gården.
gallery icon

Se billedserie

De sidste to weekender op til jul vil der være ponyridning på gården.
Foto: Lars Skov
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt show: Uffe Holm sælger juletræer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt show: Uffe Holm sælger juletræer
Opdateret 10. december 2012 kl. 06:17
Fredensborg - 07. december 2012 kl. 06:23
Af Steffen Slot

Fredensborg: Julestuen er trendy, og der kan komme en vittighed, men det er ikke derfor, at standup-komikeren Uffe Holm er begyndt at sælge juletræer på en gård nær Fredensborg. Det hele må ikke blive standard, siger han.

Sammen med hustruen Malene har han købt sig ind i Højstensgård på Oldvejen 2 nær Lønholt, uden for Fredensborg.

Et par jokes kan ikke udelukkes, men det er ikke vittigheder, der er konceptet for hr og fru Holms aktiviteter på gården. Tværtimod er det hele lidt alvorligt, sådan på et eksistentielt plan.

- Fredensborg er jo ikke særlig langt fra København. Det tager 25 minutter at køre derind. Efter at have sat to lejligheder og to huse i stand, trængte vi til mere plads, og da vores søn er fire år og endnu ikke begyndt i skole, var det perfekt timing, fortæller Uffe Holm, der sidste år fandt billeder af ejendommen i en boligannonce på nettet.

- Se dig omkring, hovedhuset med stråtag er jo total idyl. Vi ligger lidt væk fra Kongevejen, og det er rart at kunne komme hjem til fred og ro. Det er også blæret at have en have, som man kan gå en halv time i, uden at se det samme. Og da vi var ude for at se på ejendommen, kom der to hjorte løbende forbi. Man skulle nærmest tro, at ejendomsmægleren havde haft en mand stående med et bur, som hjortene kunne springe ud af, da vi kom.

- Jeg var ved at være træt af parcelhusene, der lå ved siden af hinanden, og når jeg kørte min søn i børnehave, begyndte jeg at køre en omvej bare for at se noget nyt. Det hele må ikke bare blive standard, og det kan man jo lægge i, hvad man vil. Jeg tror, at mange har det sådan, men de gør ikke noget ved det. De er måske kørt fast og sidder bare og kigger på det samme. Det er ikke fordi, at jeg er bange for dét, men der skal være nogle udfordringer, der skal ske noget, siger Uffe Holm

Julestuen på Oldvejen 2 har åbent hver weekend op til jul, lørdag og søndag fra klokken 10-16. De sidste to weekender er der ponyridning.

Læs hele historien i Frederiksborg Amts Avis fredag den 7. december.

Rejser du til udlandet i år?