6. august 2020
Gangbroen er finansieret sammen med tillægsbevillingen til Gymnastikkens Hus og skal sikre trafiksikkerheden under byggeriet af hallen og efter indvielsen, når Gymnastikkens Hus har reduceret pladsen foran skolens vestlige hovedindgang.
gallery icon

Se billedserie

Gangbroen er finansieret sammen med tillægsbevillingen til Gymnastikkens Hus og skal sikre trafiksikkerheden under byggeriet af hallen og efter indvielsen, når Gymnastikkens Hus har reduceret pladsen foran skolens vestlige hovedindgang.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny gangbro spærrer cykelsti i tre måneder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny gangbro spærrer cykelsti i tre måneder
Fredensborg - 12. januar 2020 kl. 14:35
Af Steffen Slot
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En cykel- og gangsti mellem Kokkedal Skole Øst og Vest vil være lukket, når børn og voksne mandag morgen i mørket skal bevæge sig i skole.

arrow Læs også: Se billedet: Sådan bliver det nye Gymnastikkens Hus

Det skyldes byggeriet af en ny gangbro, der skal skabe bedre trafiksikkerhed i området. Byggeriet af den nye gangbro tager omkring tre måneder, og det vil koste 1,1 millioner kroner eksklusiv moms. Konstruktionen bliver i stål på betonfundamenter. Men hvorfor lave en gangbro hen over den nord-sydgående sti?

Årsagen er det kommende byggeri af Gymnastikkens Hus, hvor det bliver nødvendigt at lukke for hovedindgangen til Kokkedal Skole Vest.

- Der skulle derfor findes en anden løsning for at komme til og fra Kokkedal Skole Vest. Der er i denne forbindelse peget på en ny gangbro, der forbinder Kokkedal Skole Øst og Vest over den tværgående offentlige gang- og cykelsti. En anden begrundelse for etablering af gangbroen er tilkørselsforhold for de mange elever, der går på Ullerødskolen, forklarer Fredensborg Kommune.

Specialskolen Ullerødskolen er en integreret del af bebyggelsen Kokkedal Skole Vest, og en del af eleverne bliver kørt til skolen i minibusser, og det skaber en del trafikkaos foran indgangen til Kokkedal Skole Vest. I lang tid har det været en udfordring med risiko for personskade.

- Når den nye haltilbygning står færdig, vil pladsen foran skolens hovedindgang blive væsentlig reduceret. Under fremtidige forhold må minibusser ikke længere kører ned i området foran skolens hovedindgang, men eleverne til Ullerødskolen sættes derfor af på skolens store parkeringsplads, og kan sikkert derfra bevæge sig over den nye gangbro til Ullerødskolen, lyder forklaringen.slot

arrow Efter konkurs: Stort halprojekt undgik mareridt
10. januar 2020 kl. 05:05 Opdateret: kl. 19:51
Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?