26. november 2020
Jens Søndergaard er ny formand for Danmarks Naturfredningsforening i Fredensborg Kommune.
gallery icon

Se billedserie

Jens Søndergaard er ny formand for Danmarks Naturfredningsforening i Fredensborg Kommune.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny formand og næstformand i DN

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny formand og næstformand i DN
Fredensborg - 19. januar 2019 kl. 14:31
Af Steffen Slot

På Danmarks Naturfredningsforening Fredensborgs konstituerende bestyrelsesmøde den 16. januar blev Jens Søndergaard valgt til ny formand og Odd Bakkengen til næstformand.

Jens Søndergaard afløser Peter Milan Petersen, der for nogle år siden overtog formandsposten efter Niels Hald.

Den nye formand bor i Humlebæk og har siddet i DN Fredensborgs bestyrelse siden 2008 - de sidste fire år som næstformand. Han har særligt beskæftiget sig med landzonetilladelser, skove og arealplanlægning. Jens Søndergaard er uddannet cand.scient.pol og har som chefkonsulent og projektleder hos store danske rådgivere som fx Ramboll, Kampsax og Sweco. Han er forfatter til femk bøger og cirka 35 artikler om naturressourceforvaltning - senest har han været redaktør på DN udgivelsen: »Naturen i Fredensborg Kommune« udgivet i 2018 støttet af blandt andet Veluxfonden. Jens Søndergaard er hyppig gæst i naturen og ivrig mountainbike rytter.

Odd Erland Bakkengen bor også i Humlebæk og har været medlem af DN Fredensborg siden 2009. To år senere kom han i bestyrelsen og har som særlige interesseområder naturpleje, kyster og organisationsarbejde. Medlem af Fredensborg Høslætlaug siden 2010 og formand siden 2015. Uddannet økonom fra Handelshøjskolen i Oslo og med lederkarriere i IT-branchen siden 1986 og har arbejdet for Teknologisk Institut fra 2011. Andre interesser: sejlads og kystkultur (formand for Espergærde Smakkelaug), naturpleje med græsning (formand for Kelleris Græsningslaug) samt friluftsliv.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?