29. september 2020
Politiet vil med den mobile politistation fremover være mere til stede i Egedalsvænge, Skovengen, Byengen og Nordengen i Kokkedal. Foto: Arkiv
Politiet vil med den mobile politistation fremover være mere til stede i Egedalsvænge, Skovengen, Byengen og Nordengen i Kokkedal. Foto: Arkiv
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mobil politistation skal skabe tryghed i udsat boligområde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mobil politistation skal skabe tryghed i udsat boligområde
Fredensborg - 11. juli 2018 kl. 05:09
Af Camilla Sørensen

Fremover kan beboerne i Egedalsvænge, Byengen, Nordengen og Skovengen i Kokkedal forvente at se mere til politiet i hverdagen.

arrow Læs også: Løslader fem unge i stor voldtægtssag

Resten af året vil Nordsjællands Politi nemlig jævnligt sende en mobil politistation hertil for at sikre et mere synligt og nærværende politi i området, skriver Nordsjællands Politi i en meddelelse til den boligsociale indsats i området 'Kokkedal på vej'.

Den mobile politistation skal skabe tryghed og mere dialog og tillid imellem politiet og beboerne i området, oplyser chefpolitiinspektør Magnus Andreasen fra Nordsjællands Politi.

Hvor ofte den mobile politistation kommer til at være i Kokkedal er ikke fastlagt.

- Vi vil benytte os af de mobile politistationer oftere, end vi førhen har gjort. Jeg kan ikke sige, præcis hvornår vi er til stede i området, siger Magnus Andresen.

Politiet vil annoncere på de sociale medier, hvornår de kommer ud i området. På den måde ved beboerne, hvornår politiet er til at træffe i deres lokalmiljø.

- Meningen er, at vi skal være tilgængelige for borgerne. Hvis de eksempelvis har nogle ting, de gerne vil snakke om, har bekymringer eller spørgsmål, som de normalt ikke tager på politistationen for at tale med os om, siger Magnus Andresen.

Magnus Andresen fortæller, at voldtægtssagerne i Kokkedal, hvor fem drenge er sigtet for at stå bag voldtægter af unge piger, ikke har en afgørende betydning for beslutningen om at sende en mobil politistation til byområdet.

Den mobile politistation i Kokkedal er en del af en større strategi, hvor politiet fremover oftere og flere steder i Nordsjælland vil benytte sig af de mobile politistationer for at forebygge og skabe tryghed.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis onsdag den 11. juli.

arrow Fem drenge fængsles fortsat i sagen om gruppevoldtægt
26. juli 2018 kl. 12:47 Opdateret: kl. 12:47
Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?