25. oktober 2021
Lørdag den 18. september kan børn møde den seje youtuber Maria Jarjis på Fredensborg Bibliotek klokken 11.00. Pressefoto
Lørdag den 18. september kan børn møde den seje youtuber Maria Jarjis på Fredensborg Bibliotek klokken 11.00. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Liveshow med kendt youtuber

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Liveshow med kendt youtuber
Fredensborg - 17. september 2021 kl. 19:10

Maria Jarjis er youtuber til daglig og står bag YouTube-kanalen »WTF er det?«. I sin karakteristiske hvide kittel tager Maria publikum med på en videnskabelig opdagelsesrejse på Fredensborg Bibliotek lørdag den 18. september klokken 11.00.

Med masser af energi kommer Maria Jarjis ind på forskellige emner lige fra videnskab til gys og mystik, og man kan blive klogere på naturkatastrofer, jordens klima, vilde myter, liv i rummet, hvorfor øer pludselig forsvinder og mange andre spændende ting. Hvis man er ekstra skarp, så falder der måske en lille præmie af.

Efter showet er der Q&A med Maria, og her har man også mulighed for at få hendes autograf.

På børnebibliotekerne i Fredensborg Kommune sættes der ekstra fokus på FN's verdensmål set ud fra et dansk barns perspektiv. Derfor vil Maria også give en kort introduktion til, hvad FN's verdensmål egentlig er, og hvorfor de er så vigtige.

Foredraget er arrangeret i samarbejde med Filmklubben Humlebien. Det henvender sig til børn fra 8 år. Det er gratis for børn at deltage, mens en voksenbillet koster 25 kroner. Både børne- og voksenbilletter skal bestilles på Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?