25. november 2017
Der er noget for både børn og voksne til den tre dage lange Kulturfestival i Kokkedal. Glæd jer, lyder det fra 40 foreninger. Foto: Kokkedal på vej
gallery icon

Se billedserie

Der er noget for både børn og voksne til den tre dage lange Kulturfestival i Kokkedal. Glæd jer, lyder det fra 40 foreninger. Foto: Kokkedal på vej
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lige nu: Kokkedal holder kæmpe byfest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lige nu: Kokkedal holder kæmpe byfest
Fredensborg - 19. maj 2017 kl. 12:18
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der opstår en stor mangfoldighed og en fantastisk energi, når institutioner og 40 lokale foreninger går sammen om at lave en kulturfestival i Kokkedal.

Det sker nu for sjette gang i samarbejde med Kokkedal på Vej, og dette år er navnet ændret fra Kokkedal Byfest til Kokkedal Kulturfest. Hvert år har mere end 2000 gæster deltaget. Igen i år er der noget for alle aldersgrupper, lyder det fra arrangørerne.

Fredag den 19. maj holder Børnehusene Kokkedal en stor fest på plænen ved Egedal Medborgerhus. Det sker fra klokken 15.00 - 18.00.

På plænen er opstillet boder med underholdning for børn. Pladsen myldrer hvert år med børn og voksne, og er et unikt samlingssted for borgere fra alle dele af Kokkedal. Alle byens kommunale vuggestuer, børnehaver, fritidshjem og fritidsklubber optræder med sange for de fremmødte publikummer. Dagen igennem er der mulighed for at købe lækker økologisk mad i den flotte udendørs café, mens elever fra Fredensborg Musikskole underholder på scenen.

Kulturfestivalen afsluttes lørdag den 20. maj fra klokken 12.00 - 17.00 med en stor familiedag på plænen ved Egedal Medborgerhus. Lokale frivillige, foreninger og institutioner stiller boder op. Der er aktiviteter for børn og voksne, og der er masser af lækkert mad og drikke. Børnene kan deltage gratis i ponyridning og sMILE løbet, der er et motionsløb på 1,6 kilometer. En del politikere forventes også at møde op.

Lokale unge hjælper dagen igennem med praktiske opgaver. Indsatsen er en del af en lokal fritidsjobindsats, der skal ruste unge til at søge og varetage jobs.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk