31. marts 2020
En video fra Mødestedets overvågningskameraer også afgørende for, at dommeren kunne se, hvordan slagsmålet udspillede sig. 

Forsvareren kærede afgørelsen.
En video fra Mødestedets overvågningskameraer også afgørende for, at dommeren kunne se, hvordan slagsmålet udspillede sig. Forsvareren kærede afgørelsen.
Foto: Lars_Skov
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: LTF spøger stadig: Mænd slået i gulvet 20 meter fra Netto

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

LTF spøger stadig: Mænd slået i gulvet 20 meter fra Netto
Fredensborg - 08. november 2018 kl. 14:29
Af Christoffer Schyth Kjær
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Uenigheder over en klump hash udviklede sig til et voldsomt slagsmål tirsdag ved 17.30-tiden foran bodegaen, Mødestedet, der ligger lige ved siden af Netto midt i Nivå Centret. Under slagsmålet blev der slået med en glasflaske, de bare næver, og to forurettede blev sparket i området omkring hovedet.

arrow Læs også: Efter to ugers efterforskning: Få politiet status her

En 21-årig mand er nu varetægtsfængslet i 14 dage, efter at han torsdag formiddag blev fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Helsingør. Den tiltalte erkender at have slået og sparket, men forklarer, at han gjorde det for at forsvare sig selv.

Slagsmålet startede ved, at den ene af de to forurettede slog den tiltalte over næseryggen med en ølflaske. Det fik den 21-årige tiltalte til at slå den forurettede i jorden og efterfølgende sparke ham i området omkring nakken.

- Jeg slår ham, så han ryger ned på jorden, og så sparker jeg ham to gange for at holde ham nede, sagde den tiltalte, da han afgav forklaring i retten. Derefter kom den forurettedes ven til, som ifølge den tiltalte var klar til at gå til angreb.

- Så slår jeg også ham i jorden, og så sparker jeg ham. Jeg ville ikke tæske dem, så jeg sparkede ikke hårdt, lød det fra den tiltalte.

Også den anden tiltalte blev sparket i regionen omkring hovedet, og ifølge en politirapport, som anklager Bente Schnack fra Nordsjællands Anklagemyndighed læste op fra, lå den anden forurettede bevidstløs på jorden efter slagsmålet. Politiet har haft svært ved at få forklaringer fra ofrene, da den tiltalte angiveligt er tilknyttet bandemiljøet omkring LTF.

Læs mere om sagen i Frederiksborg Amts Avis fredag den 9. november.

arrow Politikredsen, der kan ende som hemmeligt politi
10. november 2018 kl. 04:51 Opdateret: kl. 15:28
arrow Mystisk overfaldsmand har slået til fire gange
06. november 2018 kl. 20:08 Opdateret: kl. 16:28