28. juli 2021
»I årets løb har vi også brugt tid og kræfter på at Fredensborg Kommune kunne få tilladelse til at opstille et mindesmærke på Peder Mads Strand for hjælpen til forfulgte jøder i oktober 43«, skriver Søren Spies i årsberetningen for Kulturforsyningen. Foto: Kenn Thomsen
»I årets løb har vi også brugt tid og kræfter på at Fredensborg Kommune kunne få tilladelse til at opstille et mindesmærke på Peder Mads Strand for hjælpen til forfulgte jøder i oktober 43«, skriver Søren Spies i årsberetningen for Kulturforsyningen. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kulturforsyningen gør status på et særlig år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kulturforsyningen gør status på et særlig år
Fredensborg - 04. marts 2021 kl. 12:32
Af Steffen Slot

Et udfordrende år, men også spændende og samlet set fantastisk. Sådan lyder det i årsberetningen fra Søren Spies, formand for Humlebæk Kulturforsyning, der er en forening med fokus på at skabe lokale fællesskaber og oplevelser med udspring i Humlebæk.

»Vi har fordoblet medlemstallet, har i årets løb modtaget rundhåndet økonomisk støtte fra både Kulturministeriet og Fredensborg Kommune og har tilsammen gennemført 25 arrangementer på trods af Corona-begrænsningerne«, skriver formanden Søren Spies i en årsberetning, hvor han også glæder sig over, at han fik kommunens kulturpris.

Pengegaven på 5.000 kroner er doneret til foreningen, så de kan bruges til aktiviteter, og det har også betydning for søgning af fondsmidler, at Kulturforsyningens arbejde har kommunens opmærksomhed.

Den officielle prisuddeling blev af gode grunde udskudt til 2021, hvor vi også har planer om selv at uddele Humlebæk Kulturpris, noterer han.

I løbet af året er det blevet til 11 udendørs ture, og et nyt koncept er cykelvandringer, hvor deltagerne kan komme længere omkring end til fods. Mest populær var besøget på den lokale vingård i Kelleris, hvor der blev arrangeret en ekstra tur.

I anledning af fotografen Stefan Kai Nielsen 50-årsjubilæum lavede Kulturforsyningen pop-op-bio i KulturStationen, hvor der blev vist en kavalkade af hans lokale billeder.

»Dejligt at prøve noget nyt! Det var til gengæld en gammel drøm der gik i opfyldelse, da vi kunne slå dørene op til koncerten med duoen Souvenirs i KulturStationen. Det er bestemt heller ikke umuligt, at det bliver en fast tradition«, fortæller Søren Spies i årsberetningen, hvor han også glæder sig over koncerten med vokalensemblet Dopplers, der blev holdt i det udendørs amfiteater ved Humlebæk Skole.

Dermed blev byrummet taget i brug, og samarbejdet med Humlebæk Skole fungerede godt - Aarstiderne lånte 100 måltidskasser, der fungerede som optagede siddepladser for at sikre behørig Corona-afstand.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?