19. oktober 2021
Socialdemokraten Jan Pold (th.) må trække sig, efter han har fået konstateret kræft. Her ses han sammen med gruppeformand Per Frost Henriksen. Arkivfoto.
Socialdemokraten Jan Pold (th.) må trække sig, efter han har fået konstateret kræft. Her ses han sammen med gruppeformand Per Frost Henriksen. Arkivfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kræft stopper S-profil: Jan Pold trækker sig fra valgkampen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kræft stopper S-profil: Jan Pold trækker sig fra valgkampen

Pludselig kræftsygdom sætter stopper for Jan Polds drøm om en plads i Fredensborg Byråd. Han trækker sig fra valgkampen

Fredensborg - 16. september 2021 kl. 11:35
Af Peter Mailand

Drømmen om en plads i byrådet bliver ikke til noget for Socialdemokraten Jan Pold, der pludselig må trække sig efter han har fået konstateret kræft.

Det ærgrer kandidaten, der var opstillet for Socialdemokratiet til kommunalvalget for første gang.

"Min familie og jeg har brug for at koncentrere os om, at jeg bliver rask, derfor har jeg trukket mig fra den Socialdemokratiske liste. Der skal fuld fokus på behandlingsforløbet, der er i fuld gang," siger han i en pressemeddelelse.

Har stor forståelse

Også gruppeformand for Socialdemokratiet Per Frost Henriksen ærgrer sig.

"Vi er kede af at Jan er blevet syg, men har stor forståelse for, at konsekvensen er, at han trækker sig fra opstillingslisten, men glæder os over, at Jan har tilkendegivet, at han stadig er en del af A-holdet og at han bakker op, hvor det er muligt i valgkampen," siger han og tilføjer:

"Jan har gode menneskelige egenskaber, der styrker A-holdet og er samtidig en fremragende formidler og idemand, der kan føre ting ud i livet, se bare løbebegivenheden Esrum Sø Rundt. De kompetencer er vi glade for at Jan stadig deler med os," siger han videre.

Rejser du til udlandet i år?