27. juli 2021
Fredensborg Kommune inviterer borgere, foreninger og erhvervsliv til konference om klima og bæredygtighed og lancerer en ny hjemmeside, hvor alle kan dele grønne forslag.
Fredensborg Kommune inviterer borgere, foreninger og erhvervsliv til konference om klima og bæredygtighed og lancerer en ny hjemmeside, hvor alle kan dele grønne forslag.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Klimakonference og høst af grønne idéer på ny hjemmeside

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klimakonference og høst af grønne idéer på ny hjemmeside
Fredensborg - 24. juni 2021 kl. 08:55
Af Thomas Kellermann

Når det handler om bæredygtighed, klima og den grønne omstilling, er der både potentiale og behov for at gøre endnu mere. Derfor inviterer Fredensborg Kommune til konference om klima og bæredygtighed torsdag den 19. august 2021 klokken 17.00 til 20.30 på Rådhuset.

- Byrådet er meget optaget af den grønne dagsorden, og hvordan vi skaber konkrete resultater. Vi ser frem til at høre fra borgere, foreninger og erhvervsliv, hvordan de ønsker, at en grønnere fremtid i kommunen skal se ud, udtaler borgmester Thomas Lykke Pedersen i en pressemeddelelse.

Ambitionen med konferencen er, at deltagerne inspirerer hinanden og politikerne. For eksempel når det kommer til samarbejde om grønne løsninger, eller hvordan kommunen giver borgere og virksomheder de bedste muligheder for at begrænse deres klimaaftryk.

- Der er behov for handling både i forhold til klimaudfordringerne og presset på biodiversiteten. Vi er fra politisk hold klar over, at så mange som muligt skal tænke med, for at vi finder de bedste løsninger, lyder det fra formand for Plan-, Miljø- og Klimarådet Lars Simonsen i pressemeddelelsen.

Klimakonferencen byder på oplæg og workshops om transport, energi, byggeri, affaldshåndtering, biodiversitet og klimatilpasning og vil forsøge at sætte fokus på gode idéer til lokale, grønne initiativer. I den forbindelse har kommunen oprettet en hjemmeside, www.klima.idestorm.dk, hvor alle interesserede løbende kan dele og kommentere på idéer. De vil blive brugt på konferencen, og som inspiration til kommende initiativer i kommunen.

Det er gratis at deltage i konferencen, og pladserne fordeles efter først-til-mølle. Den bliver som nævnt aftalt torsdag den 19. august fra 17.00 til 20.30 på Rådhuset, Egevangen 3B, 2980 Kokkedal

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?