25. januar 2021
Kom til julekoncert i Gamle Bio med blandt andet barytonen William Jønch Pedersen. Pressefoto
Kom til julekoncert i Gamle Bio med blandt andet barytonen William Jønch Pedersen. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Klassiske toner til julekoncert i Gamle Bio

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klassiske toner til julekoncert i Gamle Bio

Der er julekoncert 6. december i Gamle Bio

Fredensborg - 24. november 2020 kl. 19:30

Jo jo - julekoncert i Gamle Bio bliver til noget i år.

"Corona har længe holdt os i et jerngreb, men vi skal ikke snydes for den traditionelle julekoncert i Gamle Bio. Det bliver på corona-betingelser og med fuld sikkerhed. Adgang kun med mundbind eller visir, der dog kan tages af, når man har sat sig ned. Der er kun 60 pladser, og der er mindst en meter luft imellem os bortset fra familiemedlemmer, der vil sidde sammen," skriver Fredensborg Bio i en pressemeddelelse.

I år bliver der to koncerter nemlig søndag 6. december kl. 14.00 og igen kl. 16.00.

Det er Operettekompagniet, der søger for koncerten, og de stiller i år med hele fem kunstnere: pianisten Carol Conrad, tenor Thomas Peter Koppel, sopranen Carina Tybjerg Madsen, mezzo-sopranen Sidsel Aja Eriksen og barytonen William Jønch Pedersen.

"Julen bliver, som vi plejer, sunget ind med en musikalsk pakkekalender fyldt med magisk indhold, der åbnes låge for låge for de fremmødte gæster," skriver Fredensborg Bio.

Dørene åbnes 30 minutter før, og der kan købes vand og vin ved selvbetjening og betaling med MobilePay. Hver koncert varer fem kvarter. Billetter kan bestilles på www.fredensborgbio.dk.

/Jk

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?