18. januar 2021
Jeg mener der skal ny besætning på skibet, lyder det fra Tomas Villum Jensen, der stiller op for Liberal Alliance i Fredensborg Kommune.
Jeg mener der skal ny besætning på skibet, lyder det fra Tomas Villum Jensen, der stiller op for Liberal Alliance i Fredensborg Kommune.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kendt filminstruktør i nyt drama: Vil i byrådet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kendt filminstruktør i nyt drama: Vil i byrådet
Fredensborg - 29. september 2017 kl. 08:40
Af Steffen Slot

Liberal Alliance i Fredensborg Kommune holdt torsdag aften opstillingsmøde, og medlemmerne sendte Tomas Villum Jensen ind på en 7. plads på partiets liste. Det erfarer Frederiksborg Amts Avis.

arrow Læs også: Stor irritation over fantasi-millioner

- Jeg har valgt at stille op til byrådsvalget, fordi Fredensborg Kommune trænger til luftforandring, forklarer Tomas Villum Jensen.

Han er skuespiller og filminstruktør og fik sit gennembrud med filmen »Kærlighed ved første hik«. Senest har han instrueret filmen Player. Han bor på Kellerisvej nær Humlebæk med sangerinden Maria Montell og parrets to børn.

I flere år har han kæmpet for at få dæmpet hastigheden på vejen, der er en smutvej for mange, der pendler fra Humlebæk mod København. Han ser sagen som udtryk for, at byrådet på mange punkter er for lang tid om at handle og håndtere udfordringer og visioner.

- I 1971 kom den første henvendelse vedrørende Kellerisvej og intet er sket... I 2008 pløjede en landmand Kirkestien op efter den har ligget der i 300 år og intet er sket..., konstaterer han og uddyber:

- Nu taler man om at bygge et nyt center i Kokkedal, hvilket betyder, at centret i Humlebæk lukker og alligevel vil man bygge et plejehjem to kilometer fra stationen, når det kunne ligge, hvor Humlebæk Centret ligger idag?

- Hvor er visionen? Hvor er de store linier? Fredensborg Kommune skylder 830 milloner kroner væk og er den mest forgældede kommune i Danmark. Kan vi være det bekendt?, spørger han.

arrow Borgmester og instruktør i ballade om 830 millioner kroner
30. september 2017 kl. 19:05 Opdateret: kl. 12:43
I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?