19. januar 2021
Det super velspillende backingband, Kaffeorkestret, vil sammen med Stig demonstrere kvalitet, dybde, spilleglæde og et usandsynligt drive, lover arrangørerne.
Det super velspillende backingband, Kaffeorkestret, vil sammen med Stig demonstrere kvalitet, dybde, spilleglæde og et usandsynligt drive, lover arrangørerne.
Foto: Poul W. Juul
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kaffeorkestret spiller i Gamle Bio

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kaffeorkestret spiller i Gamle Bio

Inspirationen kommer fra rejser i Latinamerika. Stig Skovlind kommer til Kulturhuset Fredensborg Gamle Bio onsdag den 16. december.

Fredensborg - 03. december 2020 kl. 19:05
Af Steffen Slot

Trænger du til en pause fra juleriet og vil ud i corona-sikre omgivelser, så læg vejen forbi Gamle Bio. Stig Skovlind og Kaffeorkestret løfter humøret med en udsøgt blanding af dansk poesi og musik inspireret af rejser i Latinamerika.

Sådan lyder opfordringen fra kulturforeningen.

Sådan lyder opfordringen fra kulturforeningen.

Hilsner fra Havana

Stig Skovlind, sanger og sangskriver fra Helsingør, har i år spillet forrygende og velbesøgte koncerter rundt i Danmark og hans sange er spillet 1500 gange på DR. Han har netop opnået sit første hit med sangen og ikke mindst musikvideoen »Jeg skal hilse fra Havana«, som er filmet i Cuba i februar 2020.

Kaffeorkestret består udover Stig Skovlind som vokal og fortæller, af Claudia Campagnol, piano/vokal, Nicolai Levring, guitar, Niclas Campagnol, trommer, Andreas Hatholt, bas og Jesper Nørløv, percussion. Dørene åbnes onsdag den 16. december klokken 19.00 koncerten starter klokken 20.00 og varer i fem kvarter.

Koncerten livestreames på Gl. Bio's Facebookside, en helt ny aktivitet for Gamle Bio. I selve salen skal publikum sidde på stole for at holde afstand.

Der er kun 50 billetter til salg til denne intime koncert, hvor alle krav om sikkerhed opfyldes til punkt og prikke. Du vil som publikum være med til at skabe en dejlig medlevende kulisse for den varme musik.

Billetter á 200 kroner kan bestilles på Gamle Bio's hjemmeside: http://www.fredensborgbio.dk/

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?