14. december 2018
I Fredensborg Slotshave er Brede Allé blevet genskabt, men Prins Henriks bro og Mines Lyst (billedet) er i forfald, og der mangler penge. Foto: Allan Nørregaard
I Fredensborg Slotshave er Brede Allé blevet genskabt, men Prins Henriks bro og Mines Lyst (billedet) er i forfald, og der mangler penge. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ingen penge til prinsens rådne bro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ingen penge til prinsens rådne bro
Fredensborg - 13. november 2017 kl. 09:25
Af Steffen Slot
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter 23 år er lærketræet i Prins Henriks Kongebro blevet så råddent, at det vil koste flere millioner kroner at sætte broen i stand.

I øjeblikket er broen afspærret, og Slots- og Kulturstyrelsen har været i gang med at reparere et prøvefelt på broen for at få en vurdering af, hvad det vil koste. Og det bliver dyrt - så dyrt, at Slots- og Kulturstyrelsen i øjeblikket prioriterer andre projekter.

- I Slots- og Kulturstyrelsen kan vi godt forstå, at den langvarige proces med istandsættelse af Kongebroen kan vække undren i Fredensborg. Styrelsen er i disse år i gang med mange både store og små projekter, og det har været nødvendigt at prioritere, hvornår vi sætter fart på hvilke projekter, oplyser Jens Borsholt, enhedschef i Slots- og Kulturstyrelsen til Frederiksborg Amts Avis.

- Vi har stadig et ønske om at få istandsættelsen af Kongebroen gjort færdig, men kan på nuværende tidspunkt desværre ikke komme med en dato, da der lige nu er andre store opgaver, der trænger sig på, tilføjer han.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk