29. maj 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Her er den nye formand for Seniorrådet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Her er den nye formand for Seniorrådet
Opdateret 05. juli 2019 kl. 12:53
Fredensborg - 05. juli 2019 kl. 12:42
Af Steffen Slot
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fredensborg Seniorråd har holdt møde den 4. juli og enstemmigt valgt Niels Søndergaard til ny formand. Det nytiltrådte medlem Toni Strande blev valgt til næstformand.

arrow Læs også: Niels Mehnke kaster håndklædet: »Udover at gøre min borgerpligt...«

Det skete på et møde, hvor borgmester Thomas Lykke Pedersen (S) deltog sammen med forvaltningsdirektør Lina Thieden.

- Det er med stor ydmyghed, at jeg påtager mig arbejdet som formand, og jeg glæder mig til samarbejdet fremover. Der er - og skal være - forskellige holdninger hos medlemmerne i et demokratisk folkevalgt råd, men jeg er overbevist om, at Seniorrådet i lighed med tidligere også fremover vil rådgive Byrådet på en god og værdig måde. På vores møde bekræftede borgmesteren det gode samarbejde, udtaler Niels Søndergaard i en pressemeddelelse.

- Som almindelige folkevalgte borgere, er det en stor opgave at skulle og kunne formidle samarbejdet mellem rådets medlemmer, vores målgruppe – de ældre borgere i kommunen – og byrådet, så vi opnår de bedste forhold for den voksende del af kommunens beboere over 60 år. Det gør vi efter bedste evne, fortsætter udtalelsen.

Seniorrådet har i en årrække haft en turbulent periode med skiftende formænd, og den seneste Niels Mehnke tog bladet fra munden, da han kastede håndklædet i ringen. Interne stridigheder og et dårligt samarbejdsklima ville han ikke bruge sin tid på, forklarede han.

arrow Læs her Niels Mehnkes betingelse for at være formand
07. juni 2019 kl. 06:50 Opdateret: kl. 18:02
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?