14. december 2017
Foreningen Børnejazz Fredensborg er tilbage efter en dejlig sommerferie og sætter efteråret i gang med en festlig familiekoncert.
Foreningen Børnejazz Fredensborg er tilbage efter en dejlig sommerferie og sætter efteråret i gang med en festlig familiekoncert.
Foto: unknown
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Familiekoncert med Trommetrolden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Familiekoncert med Trommetrolden
Fredensborg - 21. september 2017 kl. 14:16
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var engang en trommetrold, der gerne ville være ven med børnene fra byen. Derfor tog hun derind og trommede og trommede. Men ingen i byen kunne forstå trommesprog. Faktisk blev hun smidt ud igen.

Trommetrolden blev så trist, at hun løb sin vej. Ud i trylleskoven, et magisk univers fuld af fantastisk musik og sære lyde, hvor alt kan ske.

Det er afsættet for en familiekoncert søndag den 24. september klokken 11.00 i Kulturhuset Fredensborg Gl. Bio. Trommetrolden er en koncertoplevelse for de tre-otte-årige. En musikalsk fortælling, der kan nydes af hele familien med masser af dansable rytmer, gode melodier og enkle tekster man kan synge med på med det samme. Børnemusik af højeste kvalitet.

Medvirkende er Ayi Solomon, Benita Haastrup, Jens Skou Olsen, Katrine Suwalski og Rikke Schelde.

Entréen er 40 kroner for både børn og voksne. Køb billet via Mobilepay 27280729 (husk navn) eller betal kontant eller MobilePay i døren.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk