16. januar 2021
Kunstmuseet Louisiana markerer Børnehusets 25 års fødselsdag med en helt eftermiddag og aften, hvor voksne og børn kan få fem timer med særlige oplevelser til en pris, der er absolut familievenlig. Foto: Bjarke Ørsted, Kunstmuseet Louisiana
Kunstmuseet Louisiana markerer Børnehusets 25 års fødselsdag med en helt eftermiddag og aften, hvor voksne og børn kan få fem timer med særlige oplevelser til en pris, der er absolut familievenlig. Foto: Bjarke Ørsted, Kunstmuseet Louisiana
Foto: Bjarke Ørsted
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Familiefest, hvor alle har råd til at være med

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Familiefest, hvor alle har råd til at være med
Fredensborg - 04. september 2019 kl. 16:32
Af Steffen Slot

Børnehusets jubilæumsfest bliver en dag, hvor børnefamilier kan opleve et væld af aktiviteter på museet og spise aftensmad på en billig familiebillet.

arrow Læs også: Se de gamle billeder: Knud W. Jensens gode ide fylder 25 år

Louisiana Børnehus fylder ganske snart 25 år, og det fejrer kunstmuseet Louisiana den 14. september med en gevaldig fest for hele familien.

Og børnene må gerne være længe oppe, når vi holder fødselsdag, så festen varer lige til klokken 21, lyder det fra museet, der lige netop denne lørdag har sat priserne ned, så børnefamilier kan spise billigt i cafeen.

Hvor det normalt koster 800-900 kroner for en familie med to voksne og tre børn at gå på museet og spise aftenbuffet, vil det på Børnehusets 25 års fødselsdag koste omkring 180 kroner inklusiv aftensmad, en kildevand, fødselsdagskage og en Børnehus-mulepose.

For 25 år siden blev Louisiana Museets stifter, Knud W. Jensens drøm om et Børnehus til virkelighed. Nu fik børnene på Louisiana rum til at udfolde sig - skærpe deres sans for den musiske side af tilværelsen, fortæller museet i en pressemeddelelse. Lørdag den 14. september holder museet særåbent til klokken 21.00 og der vil være en mangfoldighed af aktiviteter fra klokken 16.00 til klokken 21.00.

I punktform kan børn og voksne glæde sig til:

Kunstjagt - på eventyr i Louisianas samling, ude og inde - hvor man fordyber sig i værkerne på nye måder.

Louisiana Fortællinger- former og farver får liv i fortællinger fremført af Thomas Knudsen fra museet hver time fra klokken 17.

Maleværksted i Søhaven - flydende farver - Sam Francis - klokken 16-20.

Fødselsdagskonkurrence - alle kan deltage i konkurrencen om at få sit værk trykt på et postkort. En kyndig jury bedømmer arbejderne, og vinderne får tilsendt postkort med deres motiv.

Snobrødsbagning - skulpturelle snobrød med krudt og kanel - i Søhaven fra klokken 16-20.

Portræt Lab - fotografer din familie - inspirationen er udstillingen Generation Wealth.

Dansefest med sangerinde, skuespiller og børnevært på DRTV Silja klokken 18 og 19 i danseteltet i Skulpturparken.

Aftensmad i Louisiana Café fra klokken 18.30-20.

Fødselsdagssang med Silja i Koncertsalen klokken 20.15.

Til Børnehusets fødselsdag er det muligt at købe en familiebillet til en voksen med op til tre børn for 59 kroner (klubpris) eller 89 kroner (normalpris). Flere oplysninger på www.louisiana.dk).

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?