23. november 2017
Forfatteren og sundhedseksperten Lotte Arndal giver mandag den 27. februar gode råd om kost og motion på Humlebæk Bibliotek.
Forfatteren og sundhedseksperten Lotte Arndal giver mandag den 27. februar gode råd om kost og motion på Humlebæk Bibliotek.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Et sundt liv i balance

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et sundt liv i balance
Fredensborg - 20. februar 2017 kl. 19:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Man behøver ikke være fanatisk for at forbedre sin sundhed og kropsform. Det er et af budskaberne, som forfatteren, kostvejlederen og den personlige træner Lotte Arndal bringer med til Humlebæk Bibliotek den 27. februar klokken 19.

Lotte Arndal har i mere end 20 år hjulpet mennesker til en krop og et sind, som er i balance med hverdag, familie og karriere, og det er ikke sket med strenge slankekure og dræbende motionstyranni. Dette har hun desuden skrevet flere bøger om,

-Bogen er ikke til dig, der nødvendigvis interesserer dig for kost og motion. Du har ikke nødvendigvis nogen intention om at slå dig selv på en 15 km eller at gennemføre en ironman. Du ønsker blot en sund krop, der giver dig overskud til det du ønsker i dit liv, forklarer Lotte Arndal.

Samme filosofi vil være omdrejningspunktet til foredraget på Humlebæk Bibliotek, hvor man får konkrete idéer og god inspiration til en sundere livsstil.

Foredraget varer cirka to timer og koster 50 kroner. Billetter kan købes via Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk