11. juli 2020
Mille Sjøgren er digital nomade og er - i et vist omfang - stået af hamsterhjulet.
Mille Sjøgren er digital nomade og er - i et vist omfang - stået af hamsterhjulet.
Foto: Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Et liv som digitale nomader

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et liv som digitale nomader
Fredensborg - 20. oktober 2019 kl. 15:22
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mille og Kristian Sjøgren er mennesker af kød og blod, men de er også digitale nomader. Sammen med deres børn har de rejst verden rundt og samtidig passet deres arbejde og skole - online. Dette kan man høre om ved et foredrag 5. november klokken 19-21 på Humlebæk Bibliotek.

Familien Sjøgren, som i dag bor i Humlebæk, har gennem de sidste syv år rejst med autocamper gennem USA, boet hos indianere dybt inde i Panamas jungle, lavet hjælpearbejde i slumkvarterne i Colombia, boet i papirhuse i Sydkorea og meget mere. Undervejs udnyttede de mulighederne for at arbejde digitalt via internettet. På den måde kunne de kombinere karriere med familieliv og deres passion for at opleve verden.

Foredraget med de digitale nomader er ud over en skildring af et liv på farten også en filosofisk betragtning om, hvad vi som mennesker ønsker at kigge tilbage på, når vi sidder på et plejehjem om mange år i slutningen af et langt liv. Vil vi huske tilbage på et liv med store oplevelser, der rørte og formede os, eller vil vi se tilbage på et liv med ens arbejds- og hverdage, som vi ikke kan skelne fra hinanden?

Det koster 50 kroner at overvære foredraget. Billetter kan købes via bibliotekets hjemmeside. Her kan man samtidig reservere bogen " Digitale nomader: et liv med mere eventyr og mindre hverdag", som Sjøgren-parret udgav i foråret i 2019.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?