31. oktober 2020
Tre sopraner underholder med indlevelse og glimt i øjet. Pressefoto
Tre sopraner underholder med indlevelse og glimt i øjet. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Et festfyrværkeri med tre kongelige sopraner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et festfyrværkeri med tre kongelige sopraner
Fredensborg - 22. september 2020 kl. 21:54

70 pladser kan hurtigt blive udsolgt til det musikalske festfyrværkeri i Gl. Bio søndag den 27. september.

Publikum kan glæde sig til smægtende opera-arier, populære operettetoner, hitsene fra musicalens verden og perler fra såvel den danske som den nordiske sangskat.

Det sker søndag den 27. september klokken 19.30, hvor de tre kongelige sopraner Charlotte Meldgaard, Karen Dinitzen og Pernille Bruun giver koncert i Kulturhuset Fredensborg Gl. Bio.

Arrangørerne lover en aften, hvor musikken og sangen er tilsat den nødvendige dosis drama og med en sjældent set indlevelse og energi - og glimt i øjet.

- Deres glæde smitter af. Det har vi trængt til længe, og nu sker det. Naturligvis med behørig afstand og andre corona-relaterede foranstaltninger, lyder det fra arrangøren Knud Ditlevsen i en pressemeddelelse.

Alle tre sopraner har deres gang på Det Kongelige Teater, hvor de hver især udfylder vigtige pladser i det berømmede Operakor. Billetter á 100 kroer kan købes på Gamle Bio's hjemmeside: www.fredensborgbio.dk

Der er corona-sikker afstand mellem stolene i Gamle Bio og naturligvis håndsprit. Afstandskravet betyder, at der kun er 70 pladser, der sælges efter først-til-mølle-princippet. Dørene åbnes klokken 19.00, hvor de resterende billetter sælges.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?