20. januar 2018
Hørsholm-Fredensborg Loppemarkedet er både for unge og gamle og byder på både legetøj, modetøj og antikviteter. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Hørsholm-Fredensborg Loppemarkedet er både for unge og gamle og byder på både legetøj, modetøj og antikviteter. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Erfarne loppegængere i spidsen for Rådhusmarked

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Erfarne loppegængere i spidsen for Rådhusmarked
Fredensborg - 19. juni 2017 kl. 09:07
Af Victor Viemose
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Postnummeret siger Kokkedal, rådhusskiltet siger Fredensborg og navnet siger Hørsholm. Man skal holde tungen lige i munden på vej til Hørsholm-Fredensborg Loppemarkedet, der ligger i ly af Fredensborg Rådhus og byder på både antikviteter og modetøj.

- Loppemarkedets navn kommer af at det før lå i Hørsholm, men for to år siden rykkede her til Fredensborg Rådhus, fortæller Karin Groth.

Hun er den ene af to nye kvinder i spidsen for loppemarkedet, som har løbet hver søndag fra april og gør det frem til september med undtagelse af en række feriedage i juli. Den anden er Helle Hedegaard, og begge har de mellem 20 til 30 års erfaring som loppe'ister med stande på diverse markeder.

- Det har inspireret os og givet os mod på også selv at prøve at være ansvarlig for et loppemarked, siger Karin Groth, der tidligere har stået for blandt et indendørs vinterloppemarked i Gladsaxe.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk