26. maj 2020
Finn Sylvest Jensens foredrag vil indeholde mange sjove episoder og anekdoter om de steder færgen passerer.
Finn Sylvest Jensens foredrag vil indeholde mange sjove episoder og anekdoter om de steder færgen passerer.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En luftkaptajn fortæller anekdoter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En luftkaptajn fortæller anekdoter
Fredensborg - 16. september 2019 kl. 08:09
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hans drøm var at blive luftkaptajn eller søkaptajn. Begge drømme gik i opfyldelse. Han var kun 18 år gammel, da han blev pilot i det Danske Flyvevåben og her var han i 10 år, de sidste 5 år som instruktør for nye piloter.

Fredensborg Husholdningsforening har inviteret Finn Sylvest Jensen til at komme og holde foredraget »Min vej til skipper på Slotssøen«. Undertitlen er »Fra jetpilot til skipper«

Det sker onsdag den 18 september klokken 19.00 i Lindehuset, Jernbanegade 28 B i Fredensborg. Finn Sylvest Jensen vil fortælle om en fattig men god barndom i Hillerød og Hørsholm. Han har været caddie på Rungsted Golfbane for Dronning Alexandrine og Prins Bertil fra Sverige. Han har fløjet i det civile liv i 33 år, heraf 25 år i Sterling Airways ejet af Tjæreborg præsten. Sluttede sit flyverliv på Taiwan som chefinstruktør i EVA AIR. Som 63 årig gik han på pension og har så i 19 år sejlet som skipper på »Den Lille Færge« på Slotssøen i Hillerød.

Det koster 40 kroner at deltage som medlem af Fredensborg Husholdningsforening. Gæster skal betale 70 kroner. Prisen er inklusiv kaffe og kage.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?