7. december 2019
Altid smilende, altid glad - og altid klar til at hjælpe, når der skal tages fat. Sådan lyder de rosende ord om årets KIF?er, Helle Handreck.
gallery icon

Se billedserie

Altid smilende, altid glad - og altid klar til at hjælpe, når der skal tages fat. Sådan lyder de rosende ord om årets KIF?er, Helle Handreck.
Foto: Per Frost Henriksen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En helt særlig kvinde blev hædret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En helt særlig kvinde blev hædret
Fredensborg - 13. august 2019 kl. 11:27
Af Steffen Slot
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Helle Handreck blev under Karlebo Sommerfest hædret som Årets KIF'er. Hun kan lede en flok frivillige og tage fat i madteltet, når der skal laves burgere, og hun er også med dagen efter, når det sure slid med at pakke ned begynder.

Prismodtageren har gjort en helt særlig indsats omkring Karlebo Sommerfest. Hun er indbegrebet af en person der kan samle, der kan skabe fest, dans og stemning og som aldrig er bange for at gøre noget for andre, lød det i begrundelsen, og hun blev fejret til weekendens sommerfest i Karlebo.

- Hun er en helt særlig person. Altid venlig, altid smilende, men tag ikke fejl. Bag facaden er en stærk kvinde, der tør tage beslutninger, der tør kæmpe for Karlebo og landsognet og som fra første sekund var en ægte KIF'er, da hun kom hertil med familien for mange år siden, lød det fra den tidligere formand for Karlebo Idrætsforening Per Frost Henriksen, der var udpeget til at motivere valget.

Og Helle Handreck selv? Ja, hun var overrasket, rørt og glad over den uventede ære.

grafik køb billede