21. oktober 2020
Der er masser af aktiviteter på Louisiana i efterårsferien. Pressefoto
Der er masser af aktiviteter på Louisiana i efterårsferien. Pressefoto
Foto: Bjarke Ørsted
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efterårsferie i Louisianas Børnehus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efterårsferie i Louisianas Børnehus

Louisianas byder på kunstrejser, værksteder og konkurrencer i efterårsferien

Fredensborg - 11. oktober 2020 kl. 09:00

I efterårsferien inviterer Louisiana Børnehus fra lørdag 10. oktober til og med søndag 18. oktober på efterårsaktiviteter. Mellem klokken 10 og 18 kan børn, unge og deres familier opleve værksteder, kunstrejse, snobrødsbagning og konkurrencer.

"Med kunstkuffert og rejsepas - kuffert og rejsepas fås i Børnehuset - går turen fra land til land med den kunst og de kunstnere, som man finder i Louisianas udstillinger. På udstillingen 'Fantastiske kvinder' kommer deltagerne blandt andet til Mexico og oplever japanske Tetsumi Kudo og den indiske arkitekt Anupama Kundoos originale og enkle arkitektur.

Hver dag er der værksteder fra 10 til 17.30. Der bliver budt på tegneværksted med surreelle selvportrætter, arkitekturværksted hvor man kan bygge sit eget indiske hus med limpistol, skulpturværksted hvor det handler om abstrakte ansigter i ler inspireret af Per Kirkeby, og endelig er der maleværksted i Søhaven, hvor det handler om drømmelandskaber.

Snobrødsbagning i Søhaven sker hver dag fra klokken 12 til 16. Her kan man lave skulpturelle snobrød formet som slanger, og så er der efterårsferiekonkurrencen, hvor man går på opdagelse i Skulpturparken og finder sin yndlingsskulptur og tegner den.

/Jk

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?