19. juni 2021
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efter spark og seksuel krænkelse: Fængsel og ud af landet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter spark og seksuel krænkelse: Fængsel og ud af landet

En 52-årig mand er idømt erstatningskrav og fire måneders fængsel, efter sag om vold og krænkelse.

Fredensborg - 07. juni 2021 kl. 19:56
Af Thomas Kellermann

En voldsom aften i Islandshøjparken i Nivå tilbage i 2019 resulterede forleden i retten i Helsingør i straf med fængsel i fire måneder, efter retten fandt det bevist, at tiltalte havde udøvet vold mod sin daværende kone, som det var beskrevet i anklageskriftet.

Heri lød det blandt andet, at manden havde slået kvinden med adskillige knytnæveslag, sparket hende, krænket hende verbalt og seksuelt og holdt hende fastlåst.

Da tiltalte gik i bad, og kvinden prøvede at flygte, indhentede han hende på gangen og trak hende tilbage i lejligheden. Kvinden havde besøgt to naboer, da manden kom og beskyldte dem for at have et seksuelt forhold. Efter at hun var blevet slået, sparket og krænket, faldt hun i søvn. I retten fortalte hun, at hun var lidt fuld - manden mente, at hun var meget beruset.

Da kvinden vågnede om morgenen, var hendes telefon og de kontanter, hun havde liggende, væk. Hun løb over til de pågældende naboer, der ringede til politiet. Kvindens ansigt var både blåt og hævet.

Udover fængselsstraf blev manden, der ikke er dansk statsborger, dømt til at betale sagens omkostninger og erstatning til kvinden for svie og smerte og krænkelse af hendes frihed, ære og person. Tiltalte udvises også af Danmark og pålægges indrejseforbud i seks år, fremgår af det dombogen.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?