20. september 2021
Vaccinationstilslutningen er stadig lavere i dele af Kokkedal og Nivå end kommunen som helhed, men smittetallet er faldet markant den seneste uge. Arkivfoto
Vaccinationstilslutningen er stadig lavere i dele af Kokkedal og Nivå end kommunen som helhed, men smittetallet er faldet markant den seneste uge. Arkivfoto
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efter meget højt smittetryk: I flere sogne bliver slet ingen smittet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter meget højt smittetryk: I flere sogne bliver slet ingen smittet
Fredensborg - 13. september 2021 kl. 15:25
Af Steffen Slot

Det er kun få uger siden, at der ugentligt var langt over 100 smittede i Fredensborg Kommune. Siden har kurven over nysmittede taget et næsten lodret dyk, så incidenstallet i øjeblikket er tæt ved 60 med 25-26 smittede om ugen.

arrow Læs også: Høje smittetal: Én gruppe udgør 60 procent af alle smittede

Kommunen havde et udbrud omkring Kokkedal Skole, som det lykkedes at inddæmme ved blandt andet at hjemsende hele klasser, selvom retningslinjerne fra centralt hold var ændret. I en kort periode var skolen også lukket ned efter påbud fra Styrelsen for Patientsikkerhed.

I øjeblikket er der ganske få nye smittede i Humlebæk Sogn, stort set ingen smittede i Asminderød Sogn og slet ikke i Grønholt Sogn. Det er stadig Karlebo Sogn, der tegner sig for størstedelen af nysmittede - sognet er også kommunens største og tæller byerne Nivå og Kokkedal samt store dele af landområderne.

Synes du, at kommunen er der for dig?