17. september 2019
Publikum bliver klædt på til det forestående EU-valg.  Illustration: Jens Hage
Publikum bliver klædt på til det forestående EU-valg. Illustration: Jens Hage
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: EU - forstå hverdagen og valget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

EU - forstå hverdagen og valget
Fredensborg - 20. marts 2019 kl. 20:37
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den 26. maj er der valg til Europa-Parlamentet, men hvad og hvem stemmer man egentlig på? Det kan være kompliceret at forstå den politiske institution, der ligger så langt fra os, men det er der heldigvis råd for.

Den 28. marts bliver der nemlig afholdt infomøde om det forestående valgt, og det foregår på Humlebæk Bibliotek. Det bliver med komiker og vært for programmet, Schøtministeriet, Michael Schøt som ordstyrer.

Klokken 19.00 indledes arrangementet med oplæg fra tre personer, der alle beskæftiger sig meget med EU. Den første er Pernille Deluran, som er international chef i Folketinget, og hun vil fortælle om, hvordan Folketinget behandler sager om EU. Hun bliver efterfulgt af Sammy Lauritsen, der er souschef på Europa-Parlamentets kontor i Danmark. Han fortæller om politikernes arbejde i parlamentet og om vigtigheden af at stemme. Den tredje gæst er formand for Europabevægelsen Stine Bosse, som vil fortælle om, hvad EU betyder for vores hverdag, børn og vores fremtid.

Den anden halvdel af aftenen kommer til at bestå af en debat, som Michael Schøt er vært for. Her vil de fremmødte have mulighed for at blande sig med spørgsmål til de tre oplægsholdere.

Det koster 25 kroner at deltage i arrangementet, og det inkluderer et glas vin eller sodavand. Billetter via bibliotekerne.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede