19. januar 2020
De unge skal ud i varmen og dyrke sport og danse i Kokkedals gader, nu når sommeren nærmer sig med hastige skridt. Pressefoto
De unge skal ud i varmen og dyrke sport og danse i Kokkedals gader, nu når sommeren nærmer sig med hastige skridt. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Der dyrkes sport i Kokkedals gader

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der dyrkes sport i Kokkedals gader
Fredensborg - 19. april 2019 kl. 14:08
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sommeren nærmer sig, og det betyder, at der skal dyrkes sport i gaderne. Det bliver både med basketball og dans, og GAME har allerede startet årets street-sæson op. Freomover er der træning på Bølgepladsen ved Egedalshallen og ved Byengen 230. Det fremgår af en pressemeddelelse fra GAME.

Hver uge er GAME's frivillige trænere, de såkaldte playmakere, klar til at undervise unge i Kokkedal i streetbasket og streetdance. I alt foregår træningerne i 33 zoner i landet, og Kokkedal er en af dem.

- Vores playmakere har glædet sig enormt meget til at komme i gang med zone-træningerne på asfalten. De har netop været på uddannelsescamp, så de er klar til at drive endnu federe træninger for børn og unge på asfalten, udtaler Asmat El Ouargui, der er projektkoordinator på Playmakerprogrammet.

I Kokkedal bliver der danset streetdance hver tirsdag i ulige uger klokken 18.00-19.00, og det kommer til at foregå i Selskabslokalet ved Byengen 230. Streetbasket bliver spillet hver onsdag på Bølgepladsen fra klokken 17.00-18.00.

Aktiviteterne er for alle unge mellem 8-16 år, og det koster ikke noget at deltage. Alle er velkomne, så man behøver ikke at have prøvet det før.

Til hver af de 33 zoner er der tilknyttet en gruppe af frivillige trænere, der er blevet uddannet af GAME til at stå for træningerne. De skal fungere som rollemodeller for de unge.

I Kokkedal bliver GAME arrangeret i samarbejde med Kokkedal på Vej.