22. januar 2019
Elsebeth Finnick fortæller om at blive optaget af andre folkeslag.
gallery icon

Se billedserie

Elsebeth Finnick fortæller om at blive optaget af andre folkeslag.
Foto: JPEG
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Congo, tango og kvindelig eventyrer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Congo, tango og kvindelig eventyrer
Fredensborg - 17. april 2018 kl. 06:38
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Foreningen KulturStationen åbnede den 10. marts dørene i Humlebæks nye kulturhus - indrettet i det tidligere posthus lige ved siden af stationen.

Lokalerne har allerede bestået deres eksamen med fx kunstudstilling, mødeaktivitet, strikkeklub og brætspilarrangementer og i maj måned bydes der på såvel tangodans som hele to koncerter.

Den 17. april står den på korsang, hvor der øves til at hylde Kronprinsen ved Royal Run, og den 25. april markeres førerhundens dag med besøg af Congo og dens ejer, som blandt andet fortæller om, hvordan hundene trænes, og man får mulighed for selv at opleve de blindes dagligdag.

Den 29. april kommer den kvindelige eventyrer Elsebeth Finnick, og fortæller om et par af sine mange spændende rejser. Hun har blandt andet været på Nord- og Sydpolen og cyklet 2.000 kilometer i Kina. I KulturStationen fortæller hun om det at blive optaget i et helt andet folkeslags hverdag. I flere måneder har hun eksempelvis boet med en indianerfamilie i det kolde højland i Guatemala. Se nærmere på det spændende program på www.kulturstationen3050.dk, hvor også tiderne for arrangementerne kan findes.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk