15. november 2018
Nivå Nærkøb har sidste åbningsdag søndag den 11. februar. Foto: Camilla Sørensen
Nivå Nærkøb har sidste åbningsdag søndag den 11. februar. Foto: Camilla Sørensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Broarbejde tvinger købmand til at dreje nøglen om

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Broarbejde tvinger købmand til at dreje nøglen om
Fredensborg - 08. februar 2018 kl. 06:26
Af Camilla Sørensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nivå Nærkøb på Gammel Strandvej i Nivå må lukke og slukke. Khalid Mahmood Bhatti, der ejer butikken, fortæller, at forretningens omsætning er dalet kraftigt siden Gammel Strandvej den 4. september sidste år blev spærret, fordi vejbroen over Nive Å skulle udskiftes. Gennemkørsel via Gammel Strandvej har altså ikke været muligt, og det har gjort ondt på Nivå Nærkøb, hvis kundeantal har været svigtende. Det har nu ført til, at ejerne ikke har råd til at betale huslejen.

arrow Læs også: Nyt slag: Derfor lukker Matas i centret

- Broarbejdet har ødelagt vores omsætning. Vi kan ikke betale huslejen længere, og derfor er vi blevet opsagt. Vi kunne desværre ikke få en erstatning for de seneste måneders tab. Juridisk set er tabet vores ansvar, siger Khalid Mahmood Bhatti.

Udskiftningen af vejbroen over Nive Å på Gammel Strandvej skulle have været færdig først i januar. Arbejdet er dog blevet forlænget til at skulle vare til og med februar. Bilister må i stedet benytte omkørselsruten via Strandvejen eller via Nivåvej, Brønsholm Kongevej og Møllevej. Bilisterne kommer derfor ikke forbi Nivå Nærkøb.

Khalid Mahmood Bhatti fortæller, at Nivå Nærkøb har sidste åbningsdag den 11. februar. Frem til da sælger de resten af deres varer til en billigere pris.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk