26. maj 2020
Der er gode argumenter for en dispensation, så SuperBrugsen kan udvide, lyder det fra borgmester Thomas Lykke Pedersen (S). Han har været til møde med partifællen, erhvervsminister Simon Kollerup.
Der er gode argumenter for en dispensation, så SuperBrugsen kan udvide, lyder det fra borgmester Thomas Lykke Pedersen (S). Han har været til møde med partifællen, erhvervsminister Simon Kollerup.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgmester presser minister i sag om SuperBrugsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgmester presser minister i sag om SuperBrugsen
Fredensborg - 07. oktober 2019 kl. 11:40
Af Steffen Slot
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Begrænsninger i planloven betyder, at Superbrugsen i Fredensborg ikke kan udvide med 1400 kvadratmeter ud mod rundkørslen. Det har været et ønske siden 2017, og nu har borgmester Thomas Lykke Pedersen (S) været til møde med erhvervsminister Simon Kollerup.

arrow Læs også: SuperBrugs-udvidelse er gået i stå

På mødet fremlagde Thomas Lykke Pedesen kommunens argumenter for at opnå en dispensation fra planloven, som erhvervsministeren er ansvarlig for.

- Det var et rigtigt godt møde, hvor jeg fik lejlighed til at fremlægge de mange fordele, der vil følge med en tilladelse til SuperBrugsen. Ministeren vil nu overveje sagen på ny og jeg ser frem til at høre hans endelige vurdering, sagde borgmesteren efter mødet, hvor der også blev drøftet flere planer for Fredensborg Kommune:

- Jeg benyttede også mødet til at fremlægge de store udviklingsplaner, vi har for resten af kommunen. Det vil sige udviklingen af bymidterne i Nivå og Humlebæk samt det store »Format-projekt« ved Cirkelhuset i Kokkedal, slutter Thomas Lykke Pedersen i en pressemeddelelse.

arrow Brugsen vil være større og flottere
30. september 2017 kl. 06:33 Opdateret: kl. 15:20
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?