24. juni 2021
Udstillingen med Bodil Örs værker kan ses til den 11. december.
Udstillingen med Bodil Örs værker kan ses til den 11. december.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bodil Örs værker på biblioteket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bodil Örs værker på biblioteket
Fredensborg - 19. november 2020 kl. 21:04

I de kommende uger kan man se billedkunstner Bodil Örs værker på Humlebæk Bibliotek. Lørdag den 21. november fra klokken 11.00 til 13.00 er der fernisering på Humlebæk Bibliotek.

Hun er uddannet på det Kongelige Danske Kunstakademi i København. Derefter har hun haft forskellige stipendieophold i udlandet. Bodil Örs har haft mange separatudstillinger såvel som gruppeudstillinger i Danmark og udlandet, fortæller Humlebæk Kunstforening, der står for at arrangere udstillingen. Bodil Örs bor i Snekkersten, hvor hun også har atelier. Hav og skov er lige ved siden af, og det nyder hun godt af som inspiration til billederne. Første udstillingsdag den 21. november 2020 Men husk: Vi er i coronaens vold. Der er ikke åbningstale og servering.

Vi skal bære mundbind og der må højst være 10 personer i lokalet ad gangen, så kom gerne fordelt i tidsrummet fra klokken 11.00 og 13.00, lyder beskeden fra Humlebæk Kunstforening.

Bodil Ôrs vil være tilstede på udstillingens lørdage i åbningstiden fra klokken 10.00-13.00. Man kan også se udstillingen mandag til torsdag fra klokken 12.00 til 17.00. Læs mere på www.bodilors.dk

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?