5. december 2020
Hvis man er til den smukke natur, går naturens julemarked i Karlebo lige i julehjertet, lover arrangørerne.
gallery icon

Se billedserie

Hvis man er til den smukke natur, går naturens julemarked i Karlebo lige i julehjertet, lover arrangørerne.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Landsby inviterer til naturjul hver weekend

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Landsby inviterer til naturjul hver weekend
Fredensborg - 17. november 2020 kl. 16:50
Af Steffen Slot

I landsbyen Karlebo vokser der fra den kommende weekend og helt op til jul et naturjulemarked op mellem kroen og de nye tennisbaner. Julemarkedet vil byde på kogler, kranse, kastanier, kræmmerhuse, kanel- og kardemomme i kongelige kopper.

Her er der inspiration, gør det selv, råvarer, julekort, adventsgaver, færdige bordopdækninger og dekorationer, lyder det i invitationen.

- Vi er begge naturmennesker og bliver inspireret af det der er lige udenfor vores vinduer. Farver, former og dufte er det som spreder julestemning hos os« siger de to initiativtagere, Anne og Lotte, der begge bor begge i området.

Det lokale betyder meget for dem.

- Vi taler meget om det lokale, og derfor sælger vi primært lokalt producerede juleting. Storleverandør til markedet er Karlebos helt egen natur. Undersøgelser viser at selv om vi gerne vil, har danskere ikke tid til at gå ud i naturen, så derfor har vi samlet alt hvad naturen giver, her på markedet, uddyber de.

Naturjul er åbent lørdag og søndag fra 10-16, adressen er Lerbakkevej i Karlebo. Lige i smørhullet, mellem kroen og de nye tennisbaner.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?