26. marts 2019
At arbejde på så mange forskellige måder, kan anses som en udfordring, men for Kaare Paludan Seedorff giver det ham blot mulighed for at udtrykke sig på forskellige måder.
gallery icon

Se billedserie

At arbejde på så mange forskellige måder, kan anses som en udfordring, men for Kaare Paludan Seedorff giver det ham blot mulighed for at udtrykke sig på forskellige måder.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Drag ind i malerens univers

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Drag ind i malerens univers
Fredensborg - 20. november 2018 kl. 18:55
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kaare Paludan Seedorffs varierende værker kan opleves på Humlebæk Bibliotek fra lørdag den 24. november klokken 11.00. Her vil hans værker blive udstillet. Åbningen markeres med en tale af Rasmus Meyer, ny forstander på Krogerup Højskole.

Maleren har igennem mange år foretrukket at arbejde med oliemaleriet. Det er oftest religiøst inspireret malerier, som indeholder en masse symbolik. Senere er Kaare Paludan Seedorff dog begyndt at arbejde med fotografi og digitalt maleri. Fælles for de forskellige værker gælder dog at beskueren bliver draget ind i et let aflæseligt univers. Ved nærmere eftersyn gemmer sig dog et univers med dybder, som giver stof til eftertanke, fortæller han. Kaare Paludan Seedorff er født 1954 og er uddannet på Skolen for Fri og Merkantil kunst i 1975. Udstillingen med hans forskellige værker varer indtil 14. december.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede